Et topp moderne hus opplyst i kveldsmørket

Futurehome smarthus

Gjør hjemmet ditt smart med Futurehome Smarthub og app!

Futurehome smarthus

Gjør hjemmet ditt smart med Futurehome Smarthub og app!

Alle hus kan bli smarte. Det eneste du trenger er internett, strøm, en liten smarthub og en app. Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du i tillegg kan spare miljøet og penger gjennom lavere strømforbruk er en fin bonus. Norgeseliten tilbyr nå smarthusløsningen Futurehome som enkelt lar seg installere i løpet av et par timer.

En mobil som viser til sammen 5 vinduer av Futurehome Futurehome smarthub og app

Alt i en smarthub

Med Futurehome kan du koble alle de smarte enhetene i hjemmet ditt sammen til én smarthub. Smarthuben styres med Futurehome app’en, og med et enkelt trykk kan du automatisere hjemmet ditt samt få varslinger eller alarm på hva som foregår hjemme. Last ned app’en gratis på Google Play eller App Store. Futurehome er et åpent system som kommuniserer med alle smarte produkter uansett om du kjøper dem selv eller du får dem levert av elektrikeren.

En dame som sitter lent tilbake og holder iPaden sitt opp. Hun logger seg inn på Futurehome appen.

Markedets mest innovative smarthus

Systemet baseres på Zigbee og Z-Wave som er en trådløs kommunikasjonsprotokoll. I praksis er det et lite lokalt nettverk som bruker lavenergi radiobølger til å kommunisere mellom de ulike enhetene. Dermed kan du styre alt fra lys og varme til dørlåsen, alarmsystemet, lading av elbil og kaffetrakteren fra samme app. Listen over oppkoblede enheter vokser stadig, og inkluderer for eksempel løsninger innen smart lysstyring, varmestyring og ikke minst smart brannvarsling.

Våre elektrikere installerer et system som du senere kan bygge på med komponenter som du kjøper selv, for eksempel smarte lyspærer, brytere, termostater, dimmere osv. Men Futurehome kommuniserer ikke bare med våre produkter og løsninger. Du kan også bygge på med andre smarte produkter som du kjøper i vanlige butikker. Se fullstendig oversikt over støttede produkter på Futurehome sine nettsider.

En mobil som viser til sammen 3 vinduer av Futurehome Futurehome smarthub og app

Oversikt og trygghet gjør at du kan skru av bekymringene

Hjemmet er et sted man skal slappe av og føle seg trygg. Med Futurehome får du full oversikt og kontroll uansett hvor du er i verden. Selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med et smarthus.

Løsningen er designet for å redusere risikoen i boligen din og det er ganske befriende å vite at du får beskjed hvis noe skjer. Dette kan være varslinger om brann, vannlekkasje eller innbrudd eller om du har husket å låse døra. Alternativer for smart sikkerhet er Smart brannvarsler, Smart vannlekkasjesensor og Smart tyverialarm. Du kan lese mer om brannvarsling på Futurehome sine nettsider.

Dimmer og termostat fra Elko på en vegg med en stue i bakgrunnen

Kan kombineres med andre produkter

Futurehome kan utmerket godt kombineres med kvalitetsprodukter fra Norgeselitens anerkjente leverandører. Som eksempel kan vi nevne smarte lysbrytere, termostater og dimmere fra Elko og Scneider. I tillegg introduserer vi nå Simon 100 som både har smartfunksjoner og er unike på design og funksjonalitet. Vi har også effektive løsninger for lys- og varmestyring som vil gi betydelig uttelling på strømforbruket. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva som gir optimal effekt for din bolig.

Smarthub fra Futurehome

Hvordan komme i gang?

Ta kontakt med Norgesliten for installasjon av startpakken. Samtidig vil vi passe på å gjøre de nødvendige tilpasninger på strømnettet. Vi kan også snakke om andre smarte produkter eller løsninger som kan være aktuelt for din bolig.

Deretter kobler du til andre smarte produkter og løsninger du har fra før eller har planer om å kjøpe.

Sertifikater